Meer resultaten voor villa

   
   
 
villa
Charmant vakantiehuis VILLA FLORE, BAUB-03 Aubel, Ardennen.
Dit huis maakt reeds deel uit van mijn favoriete woningen. Toevoegen aan mijn favoriete woningen. Tarieven en beschikbaarheid. Presentatie Video 3D Virtual tour Ardenne Résidences. False 11 5 200. /nl/vakantiehuis-ardennen/villa-flore/ Charmant vakantiehuis VILLA FLORE Mooie en modern ingerichte villa, gelegen in een prachtig domein.
PVT De Villa Sint-Jan-Baptist.
PVT De Villa. PVT De Warande. PVT Het Anker. PVT De Villa. Woonhuis Villa maakt, samen met campus Krekelmuyter, deel uit van het PVT permanent. Deze campus is gelegen in de Suikerkaai 80 te Zelzate-Oost en is een onderdeel van het psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist.
de Villa De Korenbloem.
Breng ze gerust mee naar een sessie knuffelturnen of de paaseierenraap. Een villa v oor jong en oud, dus ook voor digitale cursussen voor smartphone en tablet. Cursussen in de Villa. Iedere maandag van 17u00 tot 18u30: Yoga. Iedere maandag van 18u45 tot 19u45: Tai chi voor beginners.
Villa Concha UITVERKOCHT Hotelkamers en vakantieverblijven te koop bij Twin Properties.
Openkijkdag Villa Concha. Openkijkdag Villa Concha. Villa Concha is afgewerkt en dat gaan we vieren, feest je mee? Zondag 8 juli is er ter gelegenheid van de oplevering van ons nieuw project, een champagne tasting event van 14u tot 17u.
Vakantievilla huren in Frankrijk, snel eenvoudig Villa.nl.
Een dagje strand behoort zeker tot de mogelijkheden; met 45 minuten bevindt u zich op het strand bij Sainte Maxime of Saint Raphaël.De villa is prachtig gelegen op een schitterend perceel van 4000m2 het op een na laatste huis aan.
Traiteur La Villa Lorraine Brussel Ukkel, Elsene, Stockel, Lasne.
In 2011 opende la Villa Lorraine zijn eerste winkel, vorheen bekend als Grand Cerf en hergenoemd naar la Villa Lorraine Traiteur, op de hoek van Waterloosesteenweg en de Groene Jagerslaan. In 2013, twee jaar na het succes van Ukkel, creeerde la Villa Lorraine zijn tweede shop in Lasne, die als onderscheid een slagerij korner zal hebben.
Villa Vitis Feestzaal, Restaurant, dé culinaire parel van Haspengouw.
Alles wordt op maat en in samenspraak met de klant georganiseerd zodat je zorgeloos kan genieten van een volledig gepersonaliseerd feest. Voor elke gelegenheid waar behoefte is aan een sfeervolle locatie, in combinatie met lekker koken en culinair genieten, kunnen wij iets voor jou betekenen. Wij verwelkomen je dan ook graag bij Villa Vitis!
Villa des Fleurs.
Villa des Fleurs. Het Hotel Villa des Fleurs is ingericht in een herenhuis dat gebouwd werd in 1880. Het ligt in het centrum van Spa, van oudsher wereldberoemd voor zijn thermale baden. Het Hotel Villa des Fleurs is de ideale locatie om er residentiële seminaries te organiseren.
Vakantie met zorg in de Koninklijke Villa.
Home Koninklijke villa Vakantie met zorg Vakantie met zorg in de Koninklijke Villa. Vakantie met zorg. Voor de meeste patiënten is voldoende rust en ontspanning essentieel om goed te herstellen. We ontvangen u graag in de Koninklijke Villa voor een vakantie met zorg.
Villa Lucie Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
Zoals blijkt uit oude postkaarten was de villa ingeplant te midden van een ruim park van circa 35 are, geheel omsloten met een hoge bakstenen muur met smeedijzeren toegangshekken. In 1890 kwam de villa in het bezit van de handelaar J.
Home Villa Zonnebloem.
In de rand. Team De Villa. Team Het Zonnehuis. User account menu. Infosessie Villa Zonnebloem. maandag 11 januari 2021. Sfeerbeelden Warmste Week. vrijdag 8 januari 2021. Studio Brussel schoot deze beelden bij ons op school. Eerst en vooral iedereen een gelukkig nieuwjaar!
villahotel Westende Charmehotel aan de belgische kust met restaurant en relax.
Villa Hotel Adults Only is gelegen in een residentiële villawijk vlakbij het toeristische centrum het hartje van Westende-Bad. U bevindt zich in de directe omgeving van de zee, de duinen en het Vlaamse platteland, de ideale uitvalsbasis voor een deugddoende vakantie, een gezonde wandeling of fietstocht. Ook de halte van de kusttram, met directe verbindingen naar alle badplaatsen en allerlei attracties, bevindt zich op slechts 5 minuten van het hotel. Onze 6 luxueuze kamers, de ontspanningsruimte en het à la carte restaurant met zijn sfeervol interieur bieden u een oase van rust. Het smaakvolle en rustgevende design in combinatie met het comfort zijn werkelijk uniek aan de Belgische kust.

Contacteer ons