me%20time_0

Een dagje shoppen met een vriendin, voor een uur of twee naar de schoonheidsspecialiste… Klinkt goed, toch? Ware het niet dat er vaak geen tijd voor is of dat het praktisch moeilijk te regelen valt (want die kinderen moeten toch ergens naartoe…). Een mama-verwen-moment zit vaak in de kleine dingen. Voor mij is dat: op mijn gemak een cappuccino drinken. Maar ook: mij in alle rust kunnen douchen en klaarmaken om aan de dag te beginnen. Dat lukt natuurlijk niet elke dag maar wat helpt is dat de producten die ik momenteel gebruik superlekker ruiken en dat vind ik meer dan mooi meegenomen.

Vorig najaar raakte ik verslingerd aan de geur van Nuxe en ik ben er nog steeds verslaafd aan. Ik las ooit ergens in een tijdschrift “dat ze het bij Nuxe slim hadden bekeken door al hun producten een heerlijke geur te geven” en dat is ook echt zo. Ondertussen is mijn gamma, sedert mijn verjaardag en met dank aan mijn schoonmama, weer uitgebreid. Ik kreeg namelijk dit pakket cadeau:

WP_20150304_001

Van links naar rechts:

Douchegel
Een zachte douchegel met amandel- en oranjebloesem, zeepvrij ook. Héérlijk.

24 uur hydraterende bodymelk
Voor een satijnzachte huid lees ik op de website, couldn’t agree more… En ruikt de hele dag lang héérlijk… Maar dat had ik al eens vermeld, zeker?

Parfum
De parfum van Nuxe is qua geur niet te vergelijken met een gewone Eau de toilette. Naar wat ruikt het dan? Ik ben echt niet goed in beschrijvingen geven op dat gebied en dus heb ik het even van de website afgesnoept: “le parfum, een vrouwelijke geur die naar zon en warm zand zweemt, met toetsen van Oranjebloesem, Magnolia en Vanille“, voilà, dat weet je dan ook alweer.

Handcrème
De handcrème vind ik echt een aanrader voor mensen die Nuxe nog niet kennen. Niet zo heel duur, zacht en nadat je de crème hebt aangewreven, weet je onmiddellijk waarom ik niet kan zwijgen over die heerlijke geur…

Dat betekent trouwens dat bijna al mijn verzorgingsproducten ondertussen van Nuxe zijn. Vroeger veranderde ik nogal vaak en dat is nu verleden tijd: ik heb mijn merk gevonden. Die bijna slaat trouwens op mijn deocrème van Louis Widmer: ik kom mijn deur niet uit zonder. Die crème is namelijk geurloos en werkt voor mij veel beter dan gewone deodorant. De geur van gewone deodorant, die je in de supermarkt koopt, vind ik trouwens vreselijk: meestal is die zo allesoverheersend. Maar misschien heb ik hier een verkeerd beeld van. Ik geef namelijk les in een middelbare school en die klassen waar bijna alleen maar tienermeisjes inzitten, wel, die kunnen nogal eens ferm stinken. Maar echt, een stank waarvan je na vijf minuten barstende hoofdpijn krijgt. Dus je begrijpt mijn afkeer van gewone deodorant wel. Nuxe heeft blijkbaar ook een deocrème, ontdekte ik zopas. De kans is dus groot dat er ook hier wordt overgeschakeld naar Nuxe.

En mocht je het je afvragen, na het lezen van dit stukje: nee, ik heb geen aandelen van Nuxe.

Tags: , , , , , ,