Resultaten voor fiets

   
   
 
fiets
Kijk! Ik fiets! Wevelgem.
Sport voor kinderen. Kan je kind al fietsen met steunwieltjes, maar weet je niet goed hoe het nu verder moet? Onder begeleiding van een ervaren monitor, die voor leuke oefeningen zorgt, kan je zelf je kind leren fietsen in 3 uur.
Fiets kopen bij CANYON BE. Loading. Canyon. Ontdek meer. Ontdek meer. Youtube. Instagram. Twitter. Facebook. Loading.
Fiets snel, fiets in stijl. Op voorraad en klaar om te verzenden. Browse door de modellen die klaarstaan om verzonden te kunnen worden. Je vindt er onder andere mountain, road, urban en fitness bikes. Bekijk de fietsen. Ben je klaar voor de herfst?
Home - Fietssnelwegen.
Een project van Provincie Antwerpen. Wie zijn wij? Fietssnelwegen.be is de officiële overheidswebsite over fietssnelwegen. Deze website is een initiatief van de vijf Vlaamse p rovinciebesturen. Samen met onze partners bouwen we voor jou fietssnelwegen die alle steden vlot met elkaar verbinden, goed voor een netwerk van 2700 kilometer. Zo stimuleren we jou om de auto thuis te laten en regelmatiger voor de fiets te kiezen. 016 26 74 94. 03 240 66 69. 050 40 34 83. 09 267 75 09. 011 23 83 40. 0800 94 001. Staat er een fout op deze website spelfout, foutieve informatie? Mis je informatie? Of vind je iets onduidelijk? Laat het ons weten! Meld het ons. Welkom op fietssnelwegen.be, de officiële overheidswebsite over fietssnelwegen. Jouw plek voor alle informatie over fietssnelwegen, fietsostrades en cyclostrades in Vlaanderen en Brussel. Goed voor ruim 2700 kilometer aan fietssnelwegen: aan jou om ze te ontdekken! Fietssnelwegen.be is een initiatief van de vijf Vlaamse provinciebesturen: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Het Brussels Gewest Brussel Mobiel is een inhoudelijke partner. 2021 - fietssnelwegen.be. Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Staat er een fout op deze website spelfout, foutieve informatie? Mis je informatie?
Fiets mee G-sport Vlaanderen.
Samen erop uit op de fiets? Maar wel met een aangepaste fiets? Vind nu een locatie bij jou in de buurt met aangepaste fietsen, zoals rolstoelfietsen, duofietsen, tandems, handbikes, driewielers en meer. Er zijn al 120 punten in Vlaanderen met aangepaste fietsen in alle soorten en maten.
Fiets kopen? Fietsenwinkel BikeCenter is de specialist!
Twee échte winkels met werkplaats. Elektrische fiets nodig? Kom eens langs of maak een afspraak voor een testrit. Ja, maak een afspraak. Gratis proefrit Droomfiets gevonden? U kunt snel terecht voor een proefrit. Wij adviseren welke fiets het beste past bij uw situatie.
VELO DE VILLE VELO DE VILLE.
In ons overzicht van AEB en AES e-bike modellen vindt u zeker uw favoriet. Niet alleen een fiets met een motor: er zijn verschillende frametypes en krachtige aandrijvingen beschikbaar. Altijd up-to-date: dankzij de nieuwste technologie zijn onze fietsen ook beter dan ooit. Ter ondersteuning van uw keuze, leggen we de voordelen van alle onderdelen uit en waar u bij de aankoop op moet letten. Ontdek ons programma voor 2022 in onze nieuwe catalogus. Catalogus nu downloaden. Velo de Ville bedrijfsfietsen.
Rondleidingen met de fiets Triënnale Brugge 2021.
Rondleidingen met de fiets. Ga met de fiets en onder begeleiding van een Triënnale Brugge gids door de stad en ontdek een selectie werken vanuit een ander perspectief. Hello Bruges 2u. Hello Bruges 3u. Geen eigen fiets bij de hand?
Stella Fietsen: de grootste e-bike specialist van Nederland!
Houd je ervan om lekker lang te fietsen en vind je stabiel fietsen en een natuurlijk rijgevoel belangrijk? E-bikes voor een echte avonturier. Je bent op zoek naar een e-bike die je naar je werk brengt, zonder dat je bezweet aan komt.
Fiets kopen Fietsenwinkel BikeExchange.be. Nav Menu.
De fiets evolutie en de fiets marktplaats die consumenten helpt hun fiets te vinden en fiets online kopen bij hun favoriete fietsenwinkel. Afhankelijk van waar je vandaan komt en welke versie van de geschiedenis je kiest om te geloven, de fiets zoals we die vandaag kennen heeft zijn oorsprong in de 19e eeuw en is een evolutionaire samensmelting van verschillende uitvindingen van verschillende baanbrekende uitvinders, waaronder de ' Laufmaschine' van de Duitse Karl von Drais, de" Celerifere van de Franse graaf Mede de Sivrac, de uitvinding van de Schotse smid Kirkpatrick MacMillan en de mechanische tweewieler van Thomas McCall.
Veloci Elektrische fietsen.
De bestverkochte elektrische fiets van België. Een ontspannende fietstocht, een intensievere work-out of dé manier om je naar je werk te verplaatsen? Met de elektrische fiets van Veloci voor dames en heren, zit je goed. Letterlijk én figuurlijk, want elk detail van onze e-bikes werd zodanig ontworpen om jouw fietsrit zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Lets take a ride! Onze Veloci elektrische fietsen zijn het toonbeeld van strak en tijdloos Belgisch design. Al onze expertise spitsen we toe op 1 fantastische stadsfiets en plooifiets.
Waar kan je je fiets laten merken? Lokale Politie Leuven. Police Flame.
Waarom je fiets laten merken? De politie kan je contacteren wanneer je fiets teruggevonden wordt na diefstal of wanneer die werd weggehaald door de politie. Je betaalt minder om je fiets af te halen als die werd weggehaald door de politie.
Kijk, ik fiets!
Start Leven Vrije Tijd Sport Jeugdsport Activiteiten Kijk, ik fiets! Kijk, ik fiets! Kijk ik fiets is een project waarbij 4 tot 7-jarigen, die al vlot kunnen fietsen met steunwieltjes of met een loopfiets, op een halve dag leren fietsen op twee wielen.

Contacteer ons